Boogschieten

Boogschieten
Boogschieten, een sport voor iedereen. Omdat het minder intensief is en er bijv. niet gerend hoeft te worden is deze sport geschikt van jong tot oud. Het is een sport waarbij concentratie van uiterst belang is. Handboogschieten op objecten is een individuele sport, waarbij u een combinatie van concentratie, techniek en precisie nodig heeft. Natuurlijk is het ook leuk om diverse mikspellen in teamvorm te spelen.

Wij verdelen boogschieten in 2 categorieën. Het schieten op elkaar en het schieten tegen een obstakel of object. Het schieten op elkaar noemen wij Archery tag. Dit is anders dan het gewone handboogschieten een teamsport. Hiervoor wil ik u ook doorverwijzen naar onze Archery tag pagina.

Voor wie?
Het schieten op objecten of doelen is voor alle leeftijdsgroepen boven de 5 jaar geschikt. Het materiaal word aangepast aan de doelgroep ( grootte en leeftijd). Het kan op veel locaties gehouden worden. Denk hierbij aan:

  • In het bos
  • In de eigen tuin
  • Op een bedrijfslocatie
  • In een zaal

Extra materiaal
Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een geheel aangeklede activiteit als u dit bijv. buiten wilt gebruiken. Verder verzorgen wij al het andere materiaal zoals polsbeschermers en ander oefenmateriaal voor beginners.

* Bij het huren van boogschietmateriaal dient er een gecertificeerde docent aanwezig te zijn, deze kunnen wij uiteraard leveren.

 

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

* Bij het huren van boogschietmateriaal dient er een gecertificeerde docent aanwezig te zijn, deze kunnen wij uiteraard leveren.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

Set van 6 bogen, polsbeschermers                € 100,00
Set van 12 bogen, polsbeschermers              € 175,00
Set van 16 bogen, polsbeschermers              € 210,00 (incl. 50 pijlen gratis!)
50 Pijlen                                                                  € 50,00
100 Pijlen                                                                € 85,00
Speaker + standaard                                           € 75,00
Targets per stuk                                                   € 25,00
Pionnen per set van 10                                      € 15,00
Gekleurde hesjes                                                 € 5,00
Afzethekken                                                          € in overleg
Gecertificeerd begeleider (per uur)               € 45,00
Locatiehuur per uur vanaf                                 € 15.00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
Target
Pijlen en Bogen
Speaker + Standaard + Muziek

 

Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht