Bubbelvoetbal

Bubbelbvoetbal

***Helaas is bubbelvoetbal vanwege de huidige coronamaatregelen niet mogelijk***
Bubbelvoetbal of ook wel bumpervoetbal genoemd is een voetbalsport waarbij je in een grote opblaasbare bal tegen elkaar opbotst. Bij deze variant van voetbal, zit je in een grote bal waardoor vallen geen probleem meer is. Bij bubbelvoetbal zitten alle lichaamsdelen behalve je benen in een grote opblaasbare bal. Dit maakt het een stuk lastiger om je evenwicht te bewaren, al helemaal als er iemand tegen je aanbotst. Dit is bij bubbelvoetbal dus ook toegestaan. Je zult zien dat je er regelmatig iemand over het veld rolt of op de grond ligt. Dit maakt bubbelvoetbal ook aantrekkelijk om naar te kijken.

Voor wie?
Bubbelvoetbal is geschikt voor de leeftijd 6 jaar en ouder. Omdat wij ook speciale kinder-bubbelvoetballen hebben is deze sport ook erg leuk op een verjaardagsfeestje.
Daarnaast hoef je helemaal niet goed te kunnen voetballen om hier aan mee te doen. Het spel is ideaal voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een kinderfeestje.

Bubbelvoetbal is op veel denkbare locaties te spelen. Denk hierbij aan:
– Bubbelvoetbal op het strand
– Bubbelvoetbal in het park
– Bubbelvoetbal op de voetbalvereniging.

Wat kunnen wij leveren?
U kunt bij ons terecht voor het verhuur van bubbelvoetballen. Hier leveren bij altijd een voetbal en 2 uitklapbare goals bij de bubbelvoetballen!
Daarnaast is het mogelijk om een begeleider er bij te huren. Deze verzorgt een leuke sportieve activiteit, waarbij er veel verschillende spelmogelijkheden zijn. Op een verjaarsfeestje zal onze begeleider spellen doen waarbij de jarige job het middelpunt is. Ook is dit natuurlijk met vrijgezellen feestjes mogelijk.

Verhuur

***Helaas is bubbelvoetbal vanwege de huidige coronamaatregelen niet mogelijk***
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in Houten. Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

Bubbelvoetbalpakken – teams van 4      € 100,00
Bubbelvoetbalpakken – teams van 6      € 140,00
Bubbelvoetbalpakken – teams van 8      € 170,00
Bubbelvoetbalpakken – teams van 10    € 195,00
Goals:                                                                € 20,00
Pionnen:                                                           € 10,00
Speaker + standaard + muziek                  € 75,00
Professioneel begeleider (per uur)         € 40,00
Locatiehuur per uur vanaf                          € 15.00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur

***Helaas is bubbelvoetbal vanwege de huidige coronamaatregelen niet mogelijk***
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor 8 tot 24 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
20 Bubbelvoetbalpakken
Goals + Voetbal
Pionnen
Speaker + Standaard + Muziek

Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht