Kinderfeestjes

Sportieve kinderfeestjes   (Coronaproof!)                                                                         Prijs op aanvraag

Voor een spectaculair kinderfeestje hoeft u de stad niet uit! Wij helpen u bij de organisatie van een sportief kinderfeestje in de gymzaal of op een geschikte buitenlocatie.

Voor een feestje waarbij de taart direct kan worden omgezet in beweging! Afhangend van de activiteit kunnen er 12 tot 30 kinderen deelnemen aan de activiteit.

Met lekker weer raden wij u uiteraard aan om het buiten te vieren! Maar voor de regenachtige dagen kunt u ook terecht bij utrecht.nl/verhuur voor de huur van een gymzaal. Let erop dat u bij grote groepen ook een vergunning aan zal moeten vragen als u buiten aan de slag wilt. Deze zijn gratis aan te vragen bij de gemeente.

 

 

Wat regelt u?

  • Genoeg enthousiaste kinderen
  • Een gymzaal of grote buitenruimte (kan een park zijn of voetbalveld o.i.d.)
  • Stroomaansluiting (alleen nodig voor gebruik van de muziek)

 

Wat regelen wij?

  • Limonade gedurende het feest!
  • Snoeptomaatjes, komkommers e.d
  • Muziek
  • Coronaproof gereinigd materiaal

 

Kies voor een van de onderstaande activiteiten:

 

Archery Tag (10+ jaar)   (max 16 Kinderen)

Archery tag is een erg actieve sport, waarbij teamwork word gecombineerd met uithouding en precisie. Het spel word gespeeld met een pijl en boog, waarbij de pijlen voorzien zijn van een zachte schuimrubberen knop. Archery tag kan gezien worden als een combinatiesport tussen paintballen, trefballen en natuurlijk pijl en boog schieten. Archery tag is ook erg leuk te combineren met een boogschiet workshop!

Wij leveren altijd informatie kaarten waar verschillende spelmogelijkheden opstaan erbij, en een instructiekaart voor het juist aanbrengen en afschieten van de pijl en boog. Uiteraard is er ten alle tijde een professionele en gecertificeerde instructeur aanwezig.

Boogschieten                    (max 12 kinderen)

Boogschieten, een sport voor iedereen. Omdat het minder intensief is en er bijv. niet gerend hoeft te worden is deze sport geschikt van jong tot oud. Het is een sport waarbij concentratie van uiterst belang is. Handboogschieten op objecten is een individuele sport, waarbij u een combinatie van concentratie, techniek en precisie nodig heeft. Natuurlijk is het ook leuk om diverse mikspellen in teamvorm te spelen

Wij leveren altijd informatie kaarten waar verschillende spelmogelijkheden opstaan erbij, en een instructiekaart voor het juist aanbrengen en afschieten van de pijl en boog. Uiteraard is er ten alle tijde een professionele en gecertificeerde instructeur aanwezig.

Bubbelvoetbal                  (max 12 kinderen)

Bubbelvoetbal of ook wel bumpervoetbal genoemd is een voetbalsport waarbij je in een grote opblaasbare bal tegen elkaar opbotst. Bij deze variant van voetbal, zit je in een grote bal waardoor vallen geen probleem meer is. Bij bubbelvoetbal zitten alle lichaamsdelen behalve je benen in een grote opblaasbare bal. Dit maakt het een stuk lastiger om je evenwicht te bewaren, al helemaal als er iemand tegen je aanbotst. Dit is bij bubbelvoetbal dus ook toegestaan. Je zult zien dat je er regelmatig iemand over het veld rolt of op de grond ligt. Dit maakt bubbelvoetbal ook aantrekkelijk om naar te kijken.

 

Lasergamen                       (max 30 Kinderen)

Lasergamen is uitdagend en sportief spel waarbij de deelnemers sportief in teams tegen elkaar kunnen strijden! De deelnemers worden allen voorzien van een infrarood pistool met elk 3 levens. Door op elkaar te schieten kun je deze levens afnemen van tot iemand op 0 levens staat en terug moet naar zijn of haar basis om op adem te komen! Dit spel is te spelen in teamvorm. De teams kunt u zo groot maken als dat de locatie aan kan.

Wij leveren altijd informatie borden met speluitleg mee.

Stuntsteppen                   (max 12 kinderen)

Steppen is al sinds jaar en dag een populaire activiteit bij jong en oud. Wij focussen ons op de basis van het stuntsteppen. Deelnemers worden geënthousiasmeerd voor de sport en krijgen uitleg over het gebruik van de step en de mogelijkheden. We gaan aan de slag met enkele ramps om sprongen uit te voeren. Verder zetten wij een parcours uit waar deelnemers verschillende aspecten van het steppen onder de knie kunnen krijgen. Met uiteindelijke doel om de deelnemers bekwaam te maken om zelfstandig verder te kunnen bouwen aan hun step kwaliteiten.

Watergevechten (max 30 kinderen)

Met lekker weer is er natuurlijk niets leukers dan naar buiten gaan om met water te spelen. Bij ons kunt u zonder moeite een leuk pakket samenstellen waarmee groepen tot 30 personen actief buiten wateractiviteiten kunnen doen! Dit bestaat uiteraard uit waterpistolen (van een professioneel merk) en waterballonnen maar kan worden uitgebreid naar hartenlust.