Klimmen

Klimmen
Klimmen en klauteren is goed voor de motorische ontwikkeling van de mens. Daarnaast is gezekerd klimmen natuurlijk een spannende en uitdagende aangelegenheid. Klimmen is vaak een kwestie van durven. Samen met je zekerpartner probeer je zo hoog mogelijk te geraken, of via een zo moeilijk mogelijke route de bovenkant bereiken.

Helaas hebben niet alle scholen een klimwand of muur. Wij van Sport op Maat bieden hier de uitkomst in. Met onze klim gordels voor groot en klein, ons zeker-apparatuur en touwen komen wij uw gymzaal omtoveren tot een ware klimmuur. Onze gecertificeerde instructeurs kunnen in uw gymzaal een klimworkshop geven, waarbij iedereen gaat zekeren en klimmen!

Niet alleen voor een klimles kunt u bij ons terecht. Ook voor klimfeestjes of het huren van los materiaal bent u hier op de juiste plek!

 

 

Hoe werkt het?
Door touwen te bevestigen aan het klimwand kunnen wij hier in een zaal gezekerd klimmen, en abseilen aanbieden. Door gekleurde lintjes te plaatsen in het wandrek kunnen er verschillende routes geklommen worden. Onze gecertificeerde instructeur zal u tijdens deze cursus alle basisvaardigheden van het veilig gezekerd klimmen uitleggen. Tijdens deze cursus word er u uitgelegd hoe u veilig kunt zekeren met verschillende zeker-apparatuur.

Voor wie is het geschikt?
Klimmen is geschikt vanaf groep 5/6 (leeftijd 8 jaar).

* Bij het huren van klimmateriaal dient er een gecertificeerde docent aanwezig te zijn, deze kunnen wij uiteraard leveren.

 

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

* Bij het huren van klimmateriaal dient er een gecertificeerde docent aanwezig te zijn, deze kunnen wij uiteraard leveren.

Dit zijn de prijzen (per dag!) (de sets worden geleverd incl. zekeringsmateriaal, touw en dubbel beveiligde karabiners);

Set voor 4 personen                                     € 150,00
Set voor 8 personen                                     € 250,00
Set voor 12 personen                                  € 325,00
Speaker + standaard + muziek                  € 75,00
Pionnen (per 10)                                            € 15,00
Professioneel begeleider (per uur)         € 45,00
Locatiehuur (per uur vanaf)                       € 15,00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie. Draag het dan over aan ons. Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor 16 tot 24 personen.

Dit nemen wij mee

  • 20 klimgordelsets (de sets worden geleverd incl. zekeringsmateriaal, touw en dubbel beveiligde karabiners)
  • Touwen
  • Speaker + Standaard + muziek
  • Professionele instructeur

 

Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht.