Longboarden

Longboarden

Bij longboarden ben je eigenlijk aan het surfen op 4 wielen. Longboarden is een makkelijkere en stabielere manier van skateboarden. Een longboard word dan ook vaak gebruikt om jezelf te verplaatsen in de plaats van een fiets.

Tijdens de workshop gaan wij aan de slag met de basisvaardigheden van longboarden. Je leert bij ons hoe je veilig en beter op een longboard kunt staan en bewegen. Ook nemen wij verschillende boards mee die elk hun eigen rijeigenschappen hebben, zodat je kunt ervaren wat de verschillen zijn.

Als we kunnen staan en verplaatsen op de board kunnen we aan de slag met bochten maken, downhillen. Sommige leren een crossstep of een slide. Dit alle afhankelijk van het niveau natuurlijk.
Al met al zullen wij jullie een topactiviteit met een grote glimlach bezorgen.

Voor wie?
Longboarden is geschikt voor de leeftijd  8 jaar en ouder. Omdat wij ook kleinere kinder longboards hebben is deze sport ook erg leuk om met de kleintjes te doen.
Daarnaast hoef je helemaal niet goed te kunnen longboarden om hier aan mee te doen. Het is uitdagend en leuk.

Longboarden is op veel denkbare locaties te doen. Denk hier aan
– In een gymzaal
– Buiten op een parkeerplaats
– Industrie terrein

 

Wat kunnen wij leveren?
U kunt bij ons terecht voor een spetterende longboard workshop, of gewoon het huren van de materialen. Wij leveren altijd bescherming voor pols, knie en elleboog. En uiteraard helmen in de juiste maten.
Daarnaast is het mogelijk om een begeleider er bij te huren. Deze verzorgt een leuke sportieve activiteit, waarbij er veel gelachen en gestunt word.

 

Verhuur

U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in Den Haag of de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

Set van 10 longboards                                  € 200,00
Set van 15 longboards                                  € 250,00
Set van 20 longboards                                  € 330,00
Proffesionele begeleider                            € 45,00
Locatiehuur (vanaf)                                       € 15,00
Bescherming + helmen                                 € Gratis
Pionnen en kleinmateriaal                           € Gratis

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur

Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor 8 tot 24 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
20 longboards
Bescherming + helmen
Pionnen
Speaker + Standaard + Muziek

Dit zijn de prijzen
1 uur € 300,00 ecxl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 75.00 in rekening gebracht