Over ons

Welkom bij Sport op Maat

Sportactiviteiten organiseren, begeleiden en los verhuur.

Over ons

Bij Sport op Maat vinden wij het belangrijk dat we veiligheid, kwaliteit, plezier en professionaliteit leveren.  Wij merken dat jong en oud meer plezier uit sportactiviteiten beleven als deze begeleidt worden door professionele sportinstructeurs, en dat zijn wij. Alle bij ons werkzame personen hebben een sportopleiding afgerond en zijn erkende sportinstructeurs. Door een goede voorbereiding op maat hebben kinderen en volwassen uren lang plezier met onze sportactiviteiten.

Achtergrond

Met een achtergrond als sportdocenten op school hebben wij grote affiniteit met kinderen. Wij zijn opgeleid in het begeleiden en organiseren van sportieve activiteiten. Wij zijn allen gedeeltelijk werkzaam in het onderwijs en nemen hieruit een hele lading aan bagage mee. Vooral het pedagogische aspect nemen wij mee waardoor wij op elk niveau een goede uitleg en begeleiding kunnen leveren aan de te leveren activiteiten.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen héél er leuk kan en eigenlijk moet zijn. De activiteiten die wij aanbieden zijn door ons samengesteld doordat deze ons veel plezier opleveren. Daarnaast zien wij een grote samenhang tussen plezier en bekwaamheid. Al een activiteit leuk wordt aangeboden dan is er meer ruimte tot leerbaarheid. Als je iets doet wat je erg leuk vind zal je hier bewuster en langer mee bezig zijn. Aan de andere kant mag het ook duidelijk zijn dat als je ergens goed in bent (of wordt) het uiteraard leuker is om dit te doen. Wij vinden alle activiteiten die wij aanbieden als activiteiten die wij zelf ook erg leuk vinden waardoor wij deze met 200% kunnen uitvoeren en kunnen over brengen.

Kampioenen Archery tag

Uiteraard beoefenen wij onze activiteiten zelf ook regelmatig om de kwaliteit hoog te houden, maar ook gewoon omdat wij hiervan genieten. Wij doen als bedrijf ook regelmatig mee met sportactiviteiten om onze bekwaamheid op de proef te stellen. Zo hebben wij afgelopen jaar deelgenomen aan het open NK Archery tag waarin wij het tegen een 20-tal boogschiet verenigingen opnamen en naar huis gingen met een erg schappelijke 3de plek!

Ideeën

Wij staan open voor alle input en nieuwe ideeën. Heeft u een idee dat u graag uitgewerkt ziet worden, stuur ons gerust een mailtje en wij zullen met u meedenken en indien mogelijk nieuwe workshops en activiteiten creëren.

Aanbevelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Via Sport op Maat heb ik een sportdag voor mijn vriendenclub laten regelen. We hebben het groot aangepakt, Lasergamen, Archery Tag, Badminton, Bubbel Voetbal en Slacklinen.
We hebben alles alleen gehuurd. Een medewerker was precies op tijd met alle spullen en heeft ook nog geholpen met uitleg en opzetten. Eind van de dag is hij alles weer komen ophalen.

We hebben een hele leuke dag gehad!

Floris VerheulStudent

Wat een fijne mensen!

Ik heb een kinderfeestje laten organiseren door Sport op Maat.

Ze hebben alles voor me geregeld. Laserpistolen, camouflagenetten, rookmachine en lampen, alles was mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Boris heeft nog nooit zo'n leuke verjaardag gehad!

Mirjam EversEnthousiaste moeder

Wij van de stichting Haagse Hopjes werken al 2 jaar samen met Sport op Maat.

De jongens verzorgen sportclinics bij ons in de wijk, dit doen zij altijd met veel enthousiasme en plezier.

Ze kunnen uitstekend met de kinderen overweg en hebben echt plezier in wat ze doen!

Een echte aanrader als u nog opzoek bent naar een sportieve clinic!!

Joke van den BoomenVoorzitter Stichting Haagse Hopjes