Panna veld

Panna 3 velden

Ons opblaasbare pannaveld is opgedeeld in 3 kleine veldjes, met elk 2 goaltjes. Er kunnen 6 tot 12 spelers tegelijkertijd spelen. Dit maakt het een super leuke activiteit voor sportdagen, feestjes of andere sportieve activiteiten. Probeer met een voetbal je tegenstander te slim af te zijn, speel je tegenstander door de benen en probeer te scoren! Het is niet alleen geschikt om te voetballen, maar je kunt op zo een veldje ook prima mini hockey spelen.

Lengte : 15 meter
Breedte : 7,5 meter
Hoogte : 0,8 meter
Stroombehoefte : 1,1 kW x 1
Max. aantal deelnemers : 6-12 personen

 

 

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

Afgehaald : 110,-

Bezorgd en geplaatst : 140,-

Proffesionele instructeur : 45,- per uur

*Prijzen zijn excl. 21% btw en excl. reiskosten

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
Voetvolleybal opblaasbaar
Voetvolleyballen, voetballen & strandballen
Pionnen
Speaker + Standaard


Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht.