Sportdagen

Sportdagen voor scholen of verenigingen
Sportdagen zijn voor kinderen vaak geweldige dagen. Wij proberen hier onvergetelijke dagen van te maken door een variatie aan nieuwe en uitdagende activiteiten. Samen met de u kijken wij naar de mogelijkheden en passen hier het pakket op aan. Zoals onze naam al doet vermoeden willen wij dit graag op maat aanbieden. Samen zullen we kijken naar belangrijke aspecten van de sportdag.

Locatie
Wij kunnen met u kijken naar geschikte locatie, wij zijn voorstanders van een locatie die kinderen na de sportdag ook nog zelfstandig zouden kunnen bezoeken. Hiermee stimuleren wij de kinderen om ook als de dag voorbij is de sportlocaties te bezoeken. Wellicht kunnen ze zelfstandig een van de activiteiten herhalen waardoor het effect van de sportdag blijvend kan worden.

Begeleiding
Wij hebben vele sportprofessionals die bekend zijn met al onze activiteiten. Wij kunnen dan ook alle begeleiding bij u uit handen nemen. Echter weten wij dat er bij scholen en verenigingen vele mensen actief zijn die bekwaam zijn in het begeleiden van activiteiten maar ook vaak bekend zijn met de doelgroep. Dit vinden wij erg belangrijk maar dit scheelt u ook vaak in kosten. Er zijn echter enkele activiteiten die in verband met de veiligheid moeten worden begeleid door een professionals. Dan zijn er ook nog enkele activiteiten die veel leerzamer zijn met de juiste uitleg en begeleiding.

Samenstelling activiteiten
Hoewel sportdagen uiteraard hartstikke leuk dienen te zijn, vinden wij dat ze ook nog erg leerzaam kunnen zijn. Niet enkele door de accenten die er geleerd worden bij de diverse activiteiten maar ook op pedagogisch niveau, door de samenwerking of competitie met andere kinderen. Samen met u willen wij kijken naar een zo leerzaam mogelijk dag.