Stormbaan XXL 27 meter

XXL Stormbaan

Deze XXL Stormbaan zorgt voor veel plezier voor jong en oud. Door het pakket uit te rollen de blowers aan te sluiten heb je deze stormbaan binnen 20 minuten opgezet. Kruip door de tunnels, over de obstakels en vindt je weg langs de hangende ballen. Onze XXL stormbaan heeft alles in zich om voor jong een oud een top activiteit te beleven. De stormbaan is ideaal voor sportdagen, clubactiviteiten of om gewoon een dolle middag te hebben.

Gegevens Stormbaan

Lengte : 27 meter
Breedte : 4,5 meter
Hoogte : 5 meter
Stroombehoefte : 1,1 kW x 4

 

 

Prijzen:

U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag)

Afgehaald : 300,-

Bezorgd en geplaatst : 350,-

Proffesionele instructeur : 45,- per uur

*Prijzen zijn excl. 21% btw en excl. reiskosten

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur

Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
Stormbaan
Haspels en toebehoren
Speaker + Standaard + Muziek

Dit zijn de prijzen
5 uur € 500,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht