Stuntsteppen

Stuntsteppen + andere skateactiviteiten
Steppen is al sinds jaar en dag een populaire activiteit bij jong en oud. Wij focussen ons op de basis van het stuntsteppen. Deelnemers worden geënthousiasmeerd voor de sport en krijgen uitleg over het gebruik van de step en de mogelijkheden. We gaan aan de slag met enkele ramps om sprongen uit te voeren. Verder zetten wij een parcours uit waar deelnemers verschillende aspecten van het steppen onder de knie kunnen krijgen. Met uiteindelijke doel om de deelnemers bekwaam te maken om zelfstandig verder te kunnen bouwen aan hun step kwaliteiten.

Stuntsteppen

Veiligheid
Bij onze stuntstep activiteiten zijn het dragen van een helm verplicht (deze worden meegeleverd). Ook is het aan te raden om schoenen te dragen, dit wil in de gymlessen nog wel eens een probleem zijn.

Parcours
Wij kunnen het parcours naar hartenlust uitbreiden maar wij gebruiken ook graag aanwezige obstakels. Zo krijgen deelnemers een goed idee van wat er allemaal mogelijk is mochten ze zelfstandig verder willen. Uiteraard hebben wij wel een harde vloer nodig waarop de wieltjes goed kunnen draaien.

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

8 Stuntsteps incl. helmen                      € 150,00
Obstakels                                                    € 25,00
Speaker + standaard                               € 75,00
Pionnen per set van 10                          € 15,00
Stuntramp                                                  € 25,00
Professioneel begeleider (per uur)    € 45,00
Locatiehuur per uur vanaf                     € 15,00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
8 Stuntsteps + helmen
Stuntramp
Speaker + Standaard + muziek
Pionnen


Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten