Volleybal

Volleybal is een sport die kinderen niet vaak spelen buiten schooltijd om. Toch is het de meest beoefende zaalsport van Nederland.

Met ons opblaasbare volleybalveld kunnen wij deze sport makkelijk en bijna overal aanbieden. Dit is ideaal voor een leuk straatfeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest!
Ons opblaasbare volleybalveld is ook ideaal te combineren met ons voetvolleyveld.

Volleybal is echt een teamsport, waarbij je samen moet werken om tot scoren te komen. Omdat je met volleybal verschillende spelmogelijkheden hebt, hoef je niet eens goed te kunnen volleyballen om een erg leuke spelervaring te hebben.

Volleyball

.

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per dag!);

Volleybalveld                                            € 200,00
Speaker + standaard                               € 75,00
Gekleurde hesjes                                     € 5,00
Pionnen                                                       € 10,00
Locatiehuur per uur vanaf                     € 15,00
Professioneel begeleider (per uur)    € 45,00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie? Draag het dan over aan ons! Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Dit nemen wij mee
Professionele instructeur
Volleybalnet
Volleyballen
Pionnen
Speaker + Standaard


Dit zijn de prijzen
1 uur € 250,00 incl. btw / excl. reiskosten

  • Voor ieder extra uur wordt € 50.00 in rekening gebracht.