Waterbaan Luchtkussen

 

Om deze waterbaan tot een succes te laten komen heeft u een goede ondergrond nodig. De baan kan op gladde tegels of op gras. U heeft uiteraard ook een wateraansluiting/tuinslang nodig om de baan en deelnemers nat te houden. De baan zelf wordt d.m.v. 2 luchtpompen opgeblazen, dus elektra is ook noodzakelijk. (2 x 220 volt, 1100 watt)

De baan is 18 meter lang en 3 meter breed, houdt u er rekening mee dat er genoeg ruimte omheen is.

Verhuur
U kunt ook zelf alles organiseren. U kunt een lijst met materialen aanmaken die u zelf kunt samenstellen. U kunt er voor kiezen om het op te halen op onze locatie in de Meern (Utrecht). Ook kunnen wij het voor u bezorgen, de kosten hiervan zullen afhankelijk van de afstand worden berekend.

Dit zijn de prijzen (per 4 uur);

Waterbaan                                                € 200.00

Professionele begeleider (per uur)  € 45,00

Compleet Verzorgd Pakket inclusief Instructeur
Heeft u helemaal geen zin in de organisatie. Draag het dan over aan ons. Wij kunnen zorgen voor de begeleiding van uw activiteit. Wij zijn dan ruim van te voren aanwezig om te ruimte voor u aan te kleden. Onze sportprofessional doet voor u de uitleg en begeleid de hele activiteit. U kunt zelf mee rennen en deelnemen zonder u zorgen te maken! De activiteit is geschikt voor tot 24 personen. Er kunnen 6 mensen tegelijkertijd op de baan.

Dit nemen wij mee

  • Speaker + Standaard + muziek
  • Professionele instructeur
  • Wij vragen om 2 sterke vrijwilligers die kunnen helpen met de op en afbouw van de baan

 

Dit zijn de prijzen
4 uur € 350,00 incl. btw / excl. reiskosten